PROTECCIÓ INDIVIDUAL EPI
Equips de protecció individual on trobarà una selecció de mascaretes, pantalles individuals, guants d'un sol ús o ulleres de protecció.

PROTECCIÓ D'ESPAIS EPE
Elements de protecció de l'espai per a separar llocs de treball i zones detrànsit i atenció de persones, mampares de sobretaula, mampares amb rodes, pantalles per penjar al sostre, cintes de marcatge de paviments o dispensadors de gels.

NETEJA D'ESPAIS ENE
Per a poder tornar als llocs de treball disposem de dues opcions, o netejar personalment els espais amb lús d'sprays i difussors virucides o contractar una empresa que presti aquest servei, ambdues opcions estan a la vostra disposició a la Cooperativa.

TELETREBALL
En el moment actual de confinament el teletreball s'ha convertit en el format més habitual, si voleu conectar-vos des de casa amb el despatx amb seguretat i comoditat des del servei tècnic us ajudarem. També podem ajudar-vos si us cal traslladar documentació o equips del despatx a casa amb el servei de transport.

OCUPAR LA MENT
Ocupar la ment per poder distreure's del moment actual ha esdevingut una necessitat d'higiene mental ara més que mai, aquí trobareu una selecció de literatura actual.

SUPERMERCAT
Molts socis ens heu demanat que en aquest moment ampliessim la selecció que habitualment tenim pels volts de Nadal, la selecció que trobareu a continuació n'és el resultat 

GOURMET
Selecció de vins, caves, licors, pernil, formatge i xocolates per passar millor el confinament.